Başçiftlik Ortaokulu

Telefon : 0 (356) 451 2006
Belgegeçer : 03564512006
WEB https://basciftlikoo.meb.k12.tr
Adres : SİNANPAŞA MAH. YÜKSEL BAYRAM CAD. BAŞÇIFTLIK ORTAOKULU BLOK NO 24 BAŞÇİFTLİK / TOKAT
VİZYON : Her yönden mükemmel, donanımlı,bahçesinde kuş sesleri ile öğrenci seslerinin birbirine karıştığı, sevgi saygı ve hoşgörünün hakim olduğu, tüm paydaşların birlikte hareket ettiği, dünyayı izleyen ve çağın gereklerini yerine getiren bir okul olmak.
MİSYON : Bütün paydaşların çevre şartları doğrultusunda ilgi ve yeteneklerini saptayarak, öğrenme gereksinimlerini karşılayan, hızla gelişen ve değişen dünyayı takip ederek, üst öğrenimi ve özellikle hayata hazırladığı bireylerin yetiştiği kültüre ve ülkesine yaptığı katkı ile mutlu olan; Büyük Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmayı amaç edinen, demokratik ve paylaşımcı bireyler topluluğu olarak Başçiftlik Ortaokulu’nun her dönemde varlığını ve kalitesini hissettirebilmek için buradayız.
BAŞARILAR : Sosyal ve kültürel faaliyetlerde imkanlar ölçüsünde güzelçalışmalar yapılmaktadır. Eğitim öğretim kalitesi yüksektir. Eğitimde yenilikçi ödüllerde 2012 yılında "Kitaplar Ayaklandı" projesi ile ödül alınmıştır. Ayrıca okulumuz beyaz bayrak sahibidir.

Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : Pazartesi 08:30-16:30 Salı,Çarşamba,Perşembe 08:30-15:40 Cuma 08:30-14:50
Pansiyon : ..
Servis : ..
Ulaşım : Tokat merkezden Niksar ilçesine, Niksar ilçesinden de dolmuşlarla Başçiftlik ilçemize ulaşabilir.
Yerleşim Yeri : İlçe merkezinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır ve il merkezine uzaklığımız 82 kilometredir.
Kontenjan Bilgileri : ..
Taban-Tavan Puan Bilgileri : ..
Okulun Sınav Başarı Durumu : ..
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : ..