TOKAT / BAŞÇİFTLİK - Başçiftlik Ortaokulu

03564512006
Sinan Paşa Mahallesi.Yüksel Bayram Cadddesi. No32 Başçiftlik/TOKAT
Vizyon
Her yönden mükemmel, donanımlı,bahçesinde kuş sesleri ile öğrenci seslerinin birbirine karıştığı, sevgi saygı ve hoşgörünün hakim olduğu, tüm paydaşların birlikte hareket ettiği, dünyayı izleyen ve çağın gereklerini yerine getiren bir okul olmak.
Misyon
Bütün paydaşların çevre şartları doğrultusunda ilgi ve yeteneklerini saptayarak, öğrenme gereksinimlerini karşılayan, hızla gelişen ve değişen dünyayı takip ederek, üst öğrenimi ve özellikle hayata hazırladığı bireylerin yetiştiği kültüre ve ülkesine yaptığı katkı ile mutlu olan; Büyük Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmayı amaç edinen, demokratik ve paylaşımcı bireyler topluluğu olarak Başçiftlik Ortaokulu’nun her dönemde varlığını ve kalitesini hissettirebilmek için buradayız.
Başarılar
Sosyal ve kültürel faaliyetlerde imkanlar ölçüsünde güzelçalışmalar yapılmaktadır. Eğitim öğretim kalitesi yüksektir. Eğitimde yenilikçi ödüllerde 2012 yılında "Kitaplar Ayaklandı" projesi ile ödül alınmıştır. Ayrıca okulumuz beyaz bayrak sahibidir.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Pazartesi 08:30-16:30 Salı,Çarşamba,Perşembe 08:30-15:40 Cuma 08:30-14:50
Kaloriferli
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
0 - ..
Ulaşım
Tokat merkezden Niksar ilçesine, Niksar ilçesinden de dolmuşlarla Başçiftlik ilçemize ulaşabilir.
İlçe merkezinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır ve il merkezine uzaklığımız 82 kilometredir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu